Fler av mina Lunch/Middags-tips hittar ni HÄR. På bilden ovan syns en rätt som vi ofta äter här hemma. Dels för att det är supergott men även för att det går snabbt att svänga ihop, ingredienserna är lätta att hitta ekologiska och till ett bra pris
Att äta lite mer vegetariskt är bara bra både för miljön och för dig själv, och även för plånboken. I går gjorde jag en risotto med mozzarella som proteinkälla och det blev verkligen smaskigt
Jag tycker det är gott att blanda varmt och kallt när jag äter vegetariskt. Denna lunch består av ugnsbakad sötpotatis, en avokado, ärtskott, tunt skivade polkabetor och rödlök som fått ligga en liten stund i vit balsamvinäger, rödbetsgroddar, torrostade pumpakärnor och en fetaostkräm med basilika
Meat-free Monday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt. Det vill jag visa med denna superenkla – och så goda – vegetariska vardagsrätt som tar ca 15 minuter från start tills det är klart
Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga. Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga
Det handlar om vegetariska halloumi- och morotsbiffar med jasminris och vitlökssås. Vi äter sällan vegetariskt, mer tvärtom - bara kötträtter, men dessa kommer göras om
En vegetariskt bolognese där jag ersatt köttet med röda linser. 4 portioner vegetarisk bolognese med linser. Relaterade 4 portioner vegetarisk bolognese med linser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.