Rödbetsbiffar. Rödbetsbiffar. 1 liten rödlök också den riven på det fina. Hetta därefter upp en stekpanna med rikligt med rapsolja( så att det täcker botten) Stek rödbetsbiffarna mellan 5-8min på varje sida på nästan full effekt, de ska bli knapriga på ytan. 1 liten rödlök också den riven på det fina
3 st Rödbetor 2 st Morötter 1 st Rödlök 2 st Ägg efter smak Oraffinerat havssalt efter smak Peppar. 3 st Rödbetor 2 st Morötter 1 st Rödlök 2 st Ägg efter smak Oraffinerat havssalt efter smak Peppar
Hacka rödlöken fint och blanda med rödbetorna och potatisarna. Servera rödbetsbiffarna med trattkantareller, sallad, solroskärnor och crème fraiche med vitlök
Börja med att först skala och hacka Rödbetorna samt hacka rödlöken fint. Rödbetsbiffar. Jag åt Rödbetsbiffar med blandade Salladsblad, Tomater, Vitkål och ChiliMandelsmör
Vi gjorde en variant på rödbetsbiffar i provköket för en tid sedan. 3 finhackade rödlökar (vanlig går också bra, jag körde dem i matberedaren). 3 kokta rivna bakpotatisar eller 5-6 vanliga 3 finhackade rödlökar (vanlig går också bra, jag körde dem i matberedaren)
Nästan rå rödbetsbiff med senapssås, Toskansk bönpuré med haricots verts och örtiga brödsmulor, Bruschetta med cashewcrème och confiterad tomat, Friterat bröd med tångkaviar, crème fraiche och rödlök
Till middag fylldes den till bredden av chermoulablomkål, hummus, marockansk hopkokad aubergineröra (”zaalouk”), råstrimlat & grönt… Och så stekte jag lite rödbetsbiffar till det med en sås på soyghurt
Idag till Meatless Monday så har jag lagat till ett par rödbetsbiffar till lunch. Måste säga att jag var lite skeptisk till om jag skulle gilla det eller ej – köttätare som man är men jag måste erkänna att rödbetsbiffarna är här för att stanna
Rödbetsbiffar var lördagens middag. 1/2 medelstor rödlök. 1/2 medelstor rödlök. Söndagssummering. Sitter och tittar på en partiledardebatt på Tv just nu och hoppas kunna bilda mig en uppdaterad uppfattning om vad våra politiker och partier står för
Mixa kikärtorna tillsammans med tahini, rödlöken, olja, vatten och en smulad buljongtärning med en stavmixer (eller i en matberedning) till en slät smet