Kavla ut pajdegen på mjölat bakbord och klä en pajform med degen. ½ liter kantareller. Låt det hela få lite färg och putta sedan upp det mot kanterna av pannan för att få plats med att steka köttfärsen
Jag gjorde rödbetsbiffar till middag som serverades med avokado, tomat, majs och salladsblad med ringlad balsamicosås, citronpeppar, flingsalt och smulad fetaost + keso och skivor av kiwi
Åter till själva rätten då där allting började med att Camilla gav mig i uppdrag att göra rödbetsbiffar, något hon läst om men slarvat bort receptet på och då var det var bara för mig att sätta igång och improvisera, något jag gillar
Rödbetsbiffar. Mixa dem till en slät kräm och blanda med ägg, majsstärkelse ochkryddor. Rödbetsbiffar. Blanda dem med kikärtskrämen och forma till små biffar
Smaka av med salt och peppar. Varva sedan med svamp- och renskavsblandning samt bechamelsås. Avsluta med att breda ut det sista av bechamelsåsen på toppen samt strö över resterande västerbottenost
Kantarellermed persiljecrèmePortioner. Smaka av med salt och svartpeppar. Rensa kantarellerna. Fyll krustaderna medkantarellerna och ringla över persiljecrèmen
Rör i ägg och mjöl och krydda med salt och peppar. Mosa osten med lite av crème fraichen. Blanda med resten av crème fraichen, rosmarin, honung, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.