Men, den här gången blev det serverat med lax och grönsaker vilket passade mycket bra till. Nåt som jag velat göra länge men inte gjort, eftersom jag inte haft någon stavmixer, var blomkålsmos så nu var det äntligen dags
Rostad vitlök går inte att jämföra med orostad. Det godaste blomkålsmoset jag någonsin ätit. I med grädde, smör, riven parmesan, persilja, rostade vitlöken, salt och peppar
Jag gjorde rödbetsbiffar till middag som serverades med avokado, tomat, majs och salladsblad med ringlad balsamicosås, citronpeppar, flingsalt och smulad fetaost + keso och skivor av kiwi
salt & peppar. Åter till själva rätten då där allting började med att Camilla gav mig i uppdrag att göra rödbetsbiffar, något hon läst om men slarvat bort receptet på och då var det var bara för mig att sätta igång och improvisera, något jag gillar
Rödbetsbiffar. Mixa dem till en slät kräm och blanda med ägg, majsstärkelse ochkryddor. Rödbetsbiffar. Blanda dem med kikärtskrämen och forma till små biffar
Lägg blomkålen i en microtålig skål med lock. Häll i grädden och på med locket. Mixa blomkålen med en stavmixer, klicka i lite smör och tillsätt eventuellt mer grädde
Rör i ägg och mjöl och krydda med salt och peppar. Mosa osten med lite av crème fraichen. Blanda med resten av crème fraichen, rosmarin, honung, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.