Smält smöret i en stekpanna på medelvärme, lägg i rödbetorna och låt de bryna ordentligt, salta och peppra, lägg pepparroten och salladslöken vänd försiktigt
Klicka på getosten på rödbetorna, dra över lite svartpeppar och dekorera med skivad salladslök. Gnugga rödbetorna rena och skär bort fästet – skär bort det så rakt du kan så kan rödbetorna stå på denna yta
klyftade koktarödbetor. kokta ägg i klyftor. lite grönt – vi använde färsk harciot verts, sojabönor, bladspenat, lite skivad salladslök och bladpersilja
Skala och dela rödbetorna till mindre bitar. Finstrimla salladslök och soltorkade tomater. Slå av vattnet på rödbetorna och blanda med majsen, smulad fetaost och kryddor
Servera isterbanden och stuvningen med fransk senap och inlagda rödbetor. 10-12 kokta potatisar2 msk smör2 msk vetemjöl2 dl mjölk3 dl vispgrädde En nypa riven muskotnötSalt och nymalen peppar1/2 dl skivad salladslök, hackad gräslök eller persiljaTillbehör. Fransk senapInlagda rödbetorVärm ugnen till 200 grader
Strö över salladslök och ost. 1 kg späda rödbetor. 1 knippa skivad salladslök. Skala och koka rödbetorna halvmjuka i saltat vatten ca 15 minuter, låt rinna av. 1 kg späda rödbetor. 1 knippa skivad salladslök
Skär rödbetor, fetaost och lök i mindre bitar och lägg i en matberedare. 4 rödbetor, skalade. 2 dl GoGreen Svenskodlade Svarta Bönor (kokta enligt anvisning på förpackningen, alternativt GoGreen färdigkokta svarta bönor). 3 salladslökar, strimlade
Varje vecka får jag rödbetor med blast, betorna ångkokar jag eller äter råa som de är, blad och stjälkar strimlar jag och förväller snabbt och fryser in i portionsförpackningar och använder ungefär som spenat