Rödbetor kokta rosmarin recept

Rödbetor med rosmarin och honung

Rödbetor med rosmarin och honung

Koka rödbetorna i vatten med skalet på tills de är mjuka, skala under rinnande vatten låt de sedan rinna av i ett durkslag
Rödbetor med chèvre, valnötter och honung

Rödbetor med chèvre, valnötter och honung

Skrapa försiktigt av skalen på rödbetorna under kallt rinnande vatten. 4 kvistar färsk rosmarin 1 dl valnötter. 4 kvistar färsk rosmarin
Rödbetor med getostcrème

Rödbetor med getostcrème

Lägg kokta och skivade rödbetor på ett fat och ringla över dressingen. 400 g rödbetor. 1 tsk rosmarin. Skala en gulbeta och en rödbeta och skär i mycket tunna skivor
Rödbetor på spett med rosmarinsås

Rödbetor på spett med rosmarinsås

Skala rödbetorna och dela de stora i fyra delar. Sätt ett plastspett eller en tandpetare i rödbetorna. Koka rödbetorna mjuka i saltat vatten 30–45 min. 4 st stora rödbetor. 1⁄2 tsk hackad färsk rosmarin

Rödbeta “hjärta” Chèvre = sant

Skala rödbetor – När rödbetorna är färdigkokta. Rödbetor och getost en annan. en kvist hackad färsk rosmarin
Confiterade anklår med rödbetor, chévreost och baconinfuserade puylinser

Confiterade anklår med rödbetor, chévreost och baconinfuserade puylinser

Confiterade anklår med rödbetor, chévreost och baconinfuserade puylinseranklårankfettkryddor (t ex rosmarin, vitlök)koktarödbetorchévre i grova smulorpuylinserbacon (gärna från Bondens i Hötorgshallen)Packa anklåren tätt i en kastrull, häll på ankfettet och eventuella kryddor
Smördegsflarn med rödbetor och fetaost

Smördegsflarn med rödbetor och fetaost

Torkad rosmarin. Snabbfixat (om man har koka rödbetor) som lättlunch eller en förrätt. Torkad rosmarin. 2 kokta, kalla rödbetor. 2 kokta, kalla rödbetor