Fläskfilé, rödbetor och rödvinssås
Salt & Peppar
Salt & Peppar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 schalottenlökar 2 vitlöksklyftor
  • 5 timjankvistar
  • 1 msk olja
  • 2 msk socker
  • 4 dl rött vin
  • 4 dl vatten
  • 3 msk konc kalvfond
  • 3 msk balsamvinäger
  • redning (Maizena eller mjöl + vatten)
  • 6 knyten eller ett stort, vilket räckte till 3 personer + 1 lunchlåda
  • 1 kg rödbetor
  • 200 g chevre (getost)
  • flytande honung
  • rosmarin
  • fläskfile
  • 3 personer 1 fläskfile (ca 600 g)
  • olja
  • örtkryddor
  • soja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.