Riva och blanda i en risotto, tärna och blanda till en sallad med äpple, gurka och getost, skiva en rödbeta och servera till en sojakorv eller vegburgare
Skala och klyfta rödbetorna. Häll av rödbetorna och rör ner dem i grytan. Servera med bröd och hel, inlagd gurka 1½ dl torkade gula ärter, 4 dl kokta. 500 g rödbetor. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1½ dl torkade gula ärter, 4 dl kokta 500 g rödbetor 2 gula lökar 200 g champinjoner 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja ½ tsk salt 1 msk hackad färsk rosmarin 1 dl Arla Köket® ekologisk vispgrädde 1 dl Arla® mjölk 150 g Apetina® vitost 1 krm svartpeppar
gurka. Idag tänkte jag tipsa om två goda recept med rödbetor. Koka rödbetorna mjuka. Olja in en ugnsfast form och skär rödbetorna i ½ cm tjocka skivor och lägg i formen
Skala och klyfta rödbetorna. Häll av rödbetorna och rör ner dem i grytan. Servera med bröd och hel, inlagd gurka 1 1⁄2 dl torkade gula ärter, 4 dl kokta. 500 g rödbetor
gurka. Rödbetorna gör sig bra till fetaosten och valnötterna blir pricken över i. färdigkokta rödbetor. Matig sallad tack vare kokt bovete (naturligt glutenfritttrots sitt namn)