Köttfärslimpan blev serverad med potatis, lingon, skysås och kokta minimorötter. Idag hade jag bestämt att vi skulle äta köttfärslimpa, men tyckte att den behövde pimpas upp lite
Igår iddes jag inte stå och göra biffar, så det blev köttfärslimpa istället. Blanda köttfärsen med salt och peppar, blanda ner lök, ägg, och ströbrödsgeggan
Skiva tofun i bitar och stek på ganska hög värme tillsammans med kokosolja, tamarisoja och sirap. Fräs svampen i en torr stekpanna tills vätskan är borta
När såsen har blivit varm och börjat bubbla är köttfärslimpan klar. Lägg köttfärsen i en bunke och häll på hälften av ströbrödssörjan och blanda ordentligt
Krydda svampenmed salt och svartpeppar. Kolla så att köttfärslimpan är genomstekt med en provsticka. Från att inte ha gjort köttfärslimpa själv någonsin, har jag nu gjort köttfärslimpa för tredje gången inom en förhållandevis kort tidsperiod
riven parmesan (om ens paleo-variant tillåter det) blandat med rivet citronskal ovanpå, om man vill. Lägg upp bacon tätt på skärbräde och rulla in köttfärslimpan
Rulla ihop med hjälp av bakplåtspapperet och flytta över rullen till en smord ugnsform. Ta fram en skärbräda lägg på ett bakplåtspapper peppra och salta på papperet
Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
De har liksom smakat för mycket… rödbeta. Chèvre innehåller bara en låg mängd laktos, och brukar tolererades av personer med laktosintolerans, men fråga personen själv för säkerhets skull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.