Lägg rödbetorna tätt på ett ugnssäkert fat. Smula osten och strö över rödbetorna. Koka rödbetornamed skalet på i vatten tills de är mjuka, ca 20 min. 1 kg färska små rödbetor
Lägg rödbetorna tätt på ett ugnssäkert fat. Strö osten över rödbetorna. Koka rödbetornamed skalet på i vatten tills de är mjuka, ca 20 min. 1 kg färska små rödbeta
Lägg sedan i rödbetorna, blanda väl, smaka av med salt och nymalen vitpeppar. Skala och ansa dom färskarödbetorna, riv dom sedan på ett rivjärn eller ta hjälp av en matberedare
I torsdags blev det kycklingsalladmed färskt bröd och då provade jag ett nytt recept som jag hittade i tidningen "Goda vanor", en ganska trist tidning faktiskt men detta recept blev jag nyfiken på
Så god och matig kycklingsallad, blev en klar favorit direkt. Krydda med chiliflakes (försiktigt. Grundreceptet hittade jag på Santa Maria som jag modifierat om lite
Servera medrödbetorna, klickar av osten, finhackad persilja och lite salt på toppen. En enkel grundomelett går att kombinera med de flesta rester i kylskåpet
Koka rödbetornamed skal tills de är mjuka. Skala dem sedan med en kniv och dela i klyftor. Lägg spenaten på ett stort fat, lägg på rödbetor och kyckling, salta och peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.