Rårörd saft på rödavinbär. Vinbärsbladssaft. Saftigt frukostbröd med russin. Varje sommar bör, om jag får bestämma, innehålla åtminstone ett rejält saftkalas
Vi har äpple, körsbär, plommon, rödavinbär, svarta vinbär, krusbär, rabarber, blåbär och gojibär. Det är gott att blanda ner russin i krämen också, eller byta ut delar av rabarbern mot jordgubbar
björnbär, körsbär och lite rödavinbär mixat med en välbalanserade ekfatskryddor. Redan i doften kan man ana sig till att det är ett barnarov, eller att det åtminstone skulle ha behövt ytterligare några timmar i en karaff – men efter lite glassnurrande börjar det att öppna upp sig och en lång elegant doft av bärsötma från mogna röda bär och lite mörk frukt tränger fram
Plats på bordet och prispallen alltså för Oppigårds fullmatade, men ändå pigga och välbalanserade rödbruna ale med inslag av örter, tallbarr, grape och röda vindruvor
röda äpplen, sirap, inslag av kaffe. Citron, passionsfrukt och vinbär. Plommon, knäck och russin. Syrlig smak av vinbär, trevlig sötma från hallon och lätt maltighet från ljust bröd
Pasqua Ripasso Valpolicella Superiore är ett elegant, fylligt vin med runda tanniner och intensiv arom av vilda körsbär, rödavinbär samt med lätt inslag av rostade fat
Fyllig, frisk och välstrukturerad med frukt som fortfarande fyller ut, röda bär och svartvinbär, russin, kryddiga fattoner, mycket lång men något uttorkad eftersmak