Jordgubbar och hallon (röda bär generellt). Svarta vinbär. Mangopuré är en favorit hemma hos oss, passar också bra att blanda med lite mosad banan som ett matigare mellanmål
Jag använde rödavinbär, tre olika sorters melon, aprikoser och persikor. ca 500g skalad, hackad blandad frukt tex melon, persika, aprikoser mm. ca 500g skalad, hackad blandad frukt tex melon, persika, aprikoser mm
björnbär, körsbär och lite rödavinbär mixat med en välbalanserade ekfatskryddor. Redan i doften kan man ana sig till att det är ett barnarov, eller att det åtminstone skulle ha behövt ytterligare några timmar i en karaff – men efter lite glassnurrande börjar det att öppna upp sig och en lång elegant doft av bärsötma från mogna röda bär och lite mörk frukt tränger fram
Plats på bordet och prispallen alltså för Oppigårds fullmatade, men ändå pigga och välbalanserade rödbruna ale med inslag av örter, tallbarr, grape och röda vindruvor
Hallon, vinbär, körsbär och citron. Syrliga toner av vinbär och laktos. Snygg syrlighet från körsbär, vinbär och en rund söthet från sirap samt rostat bröd
Vi fick prova fem stycken olika sorters vin, två vita och tre röda. Och så favoriten, Chunky Red Zinfandel, nr 74772 som är mycket fylligt och smakrikt med fatkaraktär med fruktinslag som svarta vinbär som passar till amerikanska rätter som hamburgare, grillar och revbensspjäll
Det är en crowdsourcad Imperial Saison med röda/svartavinbär. På Eskilstuna Ölkultur så fastnade både Mauro och Ulrika för deras jubileumsöl Eskilstuna X som är framtagen till bryggeriets 10-års jubileum, en kraftig imperial stout med toner av kaffe, fat, vanilj, röda bär och mörk choklad