50 g babyspenat. Så här gör du. Dela majskolven på mitten. Skär längs med så att alla majskorn lossar. Stek i olivolja i varm panna tills de fått fin färg
Senaste rensa-kylen-quesadillas bestod av cream cheese, riven ost, skivad påläggssalami (men inte en mesig en för det), halverade små starka inlagda paprikor och babyspenat
Det var alldeles för länge sen jag åt quesadillas, vilket verkligen är synd. 1/2 påse babyspenat (à 65 g) – ska med nästa gång. 6 tortillabröd 1/2 påse babyspenat ( 65 g) – ska med nästa gång
1 påse babyspenat ca 70g. 1 påse babyspenat ca 70g. Kallt och grått, längtar verkligen till våren. Just nu är det kallt inne också eftersom pelletsen i källaren tog slut… BURR
Du skulle även kunna halvera mängden vatten i receptet och servera soppan som en sås tillsammans med enchiladas eller doppa quesadillas eller en näve nachos i
Quesadillas med spenat och fetaost. tortillabröd, babyspenat, fetaost, riven ost och olivolja. Sedan steker du dina quesadillas i olivolja på medelhög värme