Tillsätt dill, potatismjöl och ägg och kör till en smidig färs. 2 tsk potatismjöl. Skär fisken i tärningar och lägg i skålen till matberedaren med kniven monterad
Mal köttet i små bitar tillsammans med alla övriga ingredienser utom olja och potatismjöl på mellanskivan på din köttkvarn, kör till sist ner finncrispen för att få ut alla resterna ur kvarnen
2 ägg (kan bytas ut mot lite mer vätska och 2 msk potatismjöl tror jag, fast jag har inte testat det själv ännu). 1 msk potatismjöl (för extra konsistens, skippa om du inte använder ägg). 2 ägg (kan bytas ut mot lite mer vätska och 2 msk potatismjöl tror jag, fast jag har inte testat det själv ännu). 1 msk kinesisk soja 9 kryddpepparkorn 1 msk potatismjöl (för extra konsistens, skippa om du inte använder ägg)
Vispa ihop sky och vatten, soja, köttfond, vin och potatismjöl. dl kallt vatten och låt fläskfilén bräsera under lock tills den nått 65 grader i innertemperatur. 1 msk potatismjöl
4 tsk potatismjöl. Blanda alla såsingredienser utom potatismjöl i en kastrull, koka upp och låt puttra 10 minuter under lock på svag värme. Skaka potatismjölet med 1/2 dl kallt vatten i en burk, rör ner i såsen. 4 tsk potatismjöl
Blanda mjöl, bakpulver, potatismjöl och vaniljpulver väl med en gaffel i en bunke. I helgen är det Valborg och jag tycker alltid att det är blåsigt och kallt när man står ute och väntar på att de ska tända Valborgsbrasan, men nu så ska det tydligen bli varmt i helgen så vi håller tummarna för det
Banka sönder nötterna till stora bitar, lägg i en skål och blanda med potatismjölet. 4 msk potatismjöl. 2 msk starkt kaffe, kallt. 4 msk potatismjöl. 2 msk starkt kaffe, kallt
Rör ihop senap, äggula och potatismjöl. Skölj skinkan i kallt vatten. 1/2-1 tsk potatismjöl (gör den tjockare). 1/2-1 tsk potatismjöl (gör den tjockare)