Mixed grill med chorizo och kall tomatsås
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Färskkorv chorizo
  • 1 kg fläskkarré
  • 5 g färsk vitlök
  • 1 msk salt
  • 1 msk socker
  • 25 g stark paprikapulver
  • 3 g grovt mald svartpeppar
  • 2 g torkad oregano
  • 1 nypa torkad, krossad chili
  • ½ dl olja
  • 1 msk potatismjöl
  • 2 skivor finncrisp eller 1 skiva knäckebröd
  • Se till så att köttet är högst 4 grader och att dina redskap också är kalla när du sätter igång, då blir det så mycket enklare att arbeta och bättre vad gäller hållbarheten.
  • Lägg fjälstret i blöt i kallt vatten minst en timme innan stoppningen.
  • Marinad till grillat kött
  • 3 msk sweet chilisås
  • 1 tsk kinasoya
  • ½ msk salt
  • 1 kryddmått nymalen svartpeppar
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • Blanda ihop marinera köttet i minst 5 timmar, helst över natten.
  • Grilla eller stek.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.