Häll på rikligt med olivolja på samtliga. 8 portabellosvampar. Värm ugnen till 175 grader. Ta bort foten på svamparna, lägg hattarna med undersidan uppåt på en plåt eller i en form
Stek sedan auberginen gyllene i en stekpanna med lite kokos – eller olivolja i. Portabello, halloumi – & aubergineburgare med polentapanerade sötpotatisstrips och citronkräm – ja den rubriken talar väl egentligen för sig själv om du frågar mig
olivolja. Med olja i botten av en ugnsfast form placerade jag två stycken portabello med ovansidan nedåt, hällde mer olja över de blottade svampskivorna och saltade ganska mycket, innan de åkte in i ugnen
4 2 vitlöksklyftor 3 msk olivolja 400 g hela skalade tomater 1/2 dl vatten 1 msk tomatpuré 1/2 msk honung 2 msk balsamicovinäger salt och peppar 250 g portabellosvampar 500 g pappardelle persilja och vitlök 1 dl ricottaost 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
olivolja. Blanda detta med 3 msk olivolja i en liten skål. Vänd ned allt i couscousen, tillsätt saften från citronen, 3 msk olivolja och smaka av med salt och peppar. 6 st portabellosvampar. 3 msk olivolja
olivolja. Portabello är inte en egen svampsort utan det är en brun kastanjechampinjon (vanligen kallad "skogschampinjon") som fått växa sig riktig stor
olivolja, att steka i. Portabello kan bytas mot färsk skogs- eller vanlig champinjon. Fräs aubergine, sparris (utom topparna), svamp, soltorkade tomater och vitlök i olivolja några min, (tillsätt gärna lite av tomatoljan också)