Ärtpestorisoni med vitlöksstekt portabello och passionsfruktssallad
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 250 g Gröna Ärtor Frysta
  • 50 g Solroskärnor Naturella
  • 0.8 st krukor Mynta - färsk
  • 0.5 st Citron
  • 2 msk Olivolja
  • 0.5 tsk Salt Fint
  • 3 krm Svartpeppar Malen
  • 280 g Risoni
  • 560 g Portabellosvamp
  • 2 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 2 msk Olivolja
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 0.5 st Huvudsallat
  • 0.5 st Gurka
  • 1 st Äpple Golden Delicius
  • 1 msk Olivolja
  • 0.3 msk Balsamvinäger
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 st Passionsfrukt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.