Ricotta- och Gorgonzolafylld portabellosvamp. 4 portabello. 4 portabello. Inför helgens valborgsfirande tänkte vi presentera ett antal rätter som passar utmärkt i en somrig buffé
FIKON MED SERANOSKINKA GETOST OCH HONUNG. 4 färska, mogna fikon. 1 Skär fikonen i fyra delar och lägg en skiva skinka mellan delarna. Pernilla 4 pers 4 färska, mogna fikon. 1 Skär fikonen i fyra delar och lägg en skiva skinka mellan delarna
Färska fikon med gorgonzola och honungFikonHonungGorgonzolaPepparSkivafikonen i ca en halv centimeter tjocka skivor, lägg på en teskedsstor bit gorgonzola på varje skiva, klicka på lite honung och peppra
BAKADE FIKON MED GETOST, HACKADE NÖTTER OCH HONUNG. Dela färska fikon och lägg i en ugnssäker form. Plockmat och tillbehör advent, barn i köket, chevré, före maten, fikon, getost, glöggmingel, glutenfritt, höst, honung, nötter, recept, vegetariskt
I dagens recept fyllde jag portabellosvamp med olika grönsaker, spenat, kikärter och getost. In today's recipe, I filled portabellos with mixed vegetables, spinach, chickpeas and goat cheese
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.