Saken är den att det finns många olika sätt att tillaga fish and chips på, detta är en av mina favoriter och hade jag varit i England hade jag dränkt mina pommes med vinäger
Pommes frites. 4 msk bostongurka. Ta fram torsken och låt den tina i god tid innan du börjar laga så att det blir lätt att dela upp fisken i lagom stora bitar
Gå sedan över till att förbereda chipsen, det vill säga pommes. 1 dl majonäs / 1 dl creme fraiche / 1 msk finhackad kapris / 0,5 tsk körvel / 0,5 tsk dragon / i knivsudd curry / 1,5 msk finhackad saltgurka / 1,5 msk finhackad inlagd paprika (gurka och paprika kan ersättas med bostongurka)
I tisdags kväll åt vi såsen till grillkorv, korvbröd och pommes. Eftersom det är bostongurka i den som i alla fall vi förknippar med korv med bröd så smakade den ypperligt även till denna rätten men jag gjorde den något lite tjockare i konsistensen och så tog jag obefintligt med curry i den men lite mer cayennepeppar istället