Kvällens middag blev riktigt smarrig så ni får såklart ta del av receptet. Eftersom jag älskar sötpotatis använde jag det, men en kan säkerligen använda klassisk bakpotatis också
Formen kommer från Rice, matchade faktiskt med den ljusgröna pestofyllningen. Inspirerad av Vickan på Matplatsen gjorde jag ett gäng pestosnurror till fördrinksbålen på midsommarafton
Svensk pestofyllning. Svensk pestofyllning. 0Smörgåstårta 10 juni, 2014 Av Louise. Från kapitlet ”Studentskiva” ur min kokbok ”52 Helger – Smaker för årets alla tillfällen”
Parmaskinka, två olika sorters salami, houngsmelon, kall marinerad kyckling med smak av soltorkade tomater och basilika, pastasallad som bestod av färsk tortellini med pestofyllning, blandade salladsblad, gurka, tomater, rödlök
Tid ca 40 min / 2 pers. / Ugn 225 graderIngredienser. 2 kycklingfiléer1 pkt fetaost3 msk pesto1 pkt bacon (ca 8 skivor)1 pkt krossade tomater (500 gr)3 msk tomatpuré2 små charlottenlökar2 vitlöksklyftorsalt o peppar2 tandpetare för att fästa ihop baconetTomatsåsFinhacka charlottenlöken och vitlöken
250 g tortellini med pestofyllning. 250 g tortellini med pestofyllning. Igår grillade vi rostas och till köttet gjorde jag en tortellinisallad med grillade grönsaker i
Krydda kycklingfilén med salt och peppar. Stek den i smör på medelvärme. Blanda kesella med peston. Skala och strimla moroten i långa band med en potatisskalare