Pepparsås persilja recept

Ryggbiff med rotfruktsgratäng och pepparsås

Ryggbiff med rotfruktsgratäng och pepparsås

Blanda grädden, persilja, salt, peppar och vitlök och häll blandningen över rotfrukterna i formen. 1 dl färsk persilja. Rotfruktsgratäng350 g potatis 200 g morötter 200 g palsternacka 1,5 gul lök 5 dl grädde 1 dl färsk persilja 1 tsk salt 1 tsk peppar 2 klyftor vitlök, pressade gratängost, efter smak. Pepparsås1 schalottenlök 1 msk grovmalen peppar 3 msk smör 3 dl grädde 1,5 msk tomatpuré 2 msk soja 1 dl crème fraiche
Grillade Buffalo Wings På Blomkål med Ranchdressing

Grillade Buffalo Wings På Blomkål med Ranchdressing

1 msk Röd TABASCO® Original pepparsås. 2 msk hackad persilja. 1 msk TABASCO® Grön pepparsås. 1 msk Röd TABASCO® Original pepparsås. 2 msk hackad persilja. 1 msk TABASCO® Grön pepparsås
Fondue Carmen

Fondue Carmen

1persilja, hackad. 1salt och pepparSåser markerade i fet stil. Mixa persilja, basilika, citronsaft, 1 av vitlöksklyftorna, sardeller, kapris och olivolja till en salsa verde
Broccolisoppa med gremolata med räkor

Broccolisoppa med gremolata med räkor

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Soppa 1 st bananschalottenlök 2 st potatis(ar) 250 gram färsk broccoli 0 olja , till stekning 1 l grönsaksbuljong 2 dl crème fraiche 0 salt , efter smak 0 peppar , efter smak Gremolata med räkor 0,5 kg räkor 1 st vitlöksklyfta 5 msk persilja , hackad 1 st Citron , zest från skalet 1 tsk TABASCO® Grön Pepparsås Köp receptet
Biff Rydberg

Biff Rydberg

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Biff Rydberg 2 st gul lök(ar) 600 gram oxfilé i bit 800 gram potatis(ar) 0 smör , till stekning 0 olja , till stekning 0 salt , efter smak 0 peppar , efter smak 0,5 kruka(or) persilja 4 st ägg 0 TABASCO® Buffalo Pepparsås , efter smak Rydbergs grädde 2 dl vispgrädde 1 msk Colmans senapspulver 0 Maldon havssalt , efter smak Köp receptet
Helstekt marinerad rostas med råstekta rotfrukter och ädelostgratinerade rödbetor

Helstekt marinerad rostas med råstekta rotfrukter och ädelostgratinerade rödbetor

Ta det vilande köttet och skär det i skivor, garnera med persilja, timjan, grönsaker om ni vill. 1230 g pepparsås (jag hade köpt färdig, Erik Lallerstedt). 1800 g rostasfile i bit 65 g marinad på påse (jag tog Santa Marias vitlöksmarinad) Salt Peppar 5 stora potatisar 2 stora morötter 2 stora palsternackor 3 stora rödbetor 75 g ädelost efter egen smak 230 g pepparsås (jag hade köpt färdig, Erik Lallerstedt) Smör/milda OljaBörja med att lägga köttet i marinad, endera i en plastpåse eller i en bunke
Grillade Buffalo Wings På Blomkål med Ranchdressing

Grillade Buffalo Wings På Blomkål med Ranchdressing

1 msk Röd TABASCO® Original pepparsås. 2 msk hackad persilja. 1 msk TABASCO® Grön pepparsås. 1 msk Röd TABASCO® Original pepparsås. 2 msk hackad persilja. 1 msk TABASCO® Grön pepparsås

Nyår 2015

Grannarna bjöd på älgkalvfilé och rådjurslår med ungsrostad potatis, pepparsås och grönsaker till huvudrätt
Kall stek med vitlökssvamp

Kall stek med vitlökssvamp

Vänd runt i några minuter, strö över persiljan, salta och peppra. 12 msk finhackad persilja. 11-2 tsk pepparSåsen

Egen köttsås med fyra mixsåser

Tillsätt örtkryddorna persilja och koriander, chilisåsen, riven ost, riven vitlök och koka upp såsen och låt den puttra enligt manual
Grillade Buffalo Wings På Blomkål med Ranchdressing

Grillade Buffalo Wings På Blomkål med Ranchdressing

1 msk Röd TABASCO® Original pepparsås. 2 msk hackad persilja. 1 msk TABASCO® Grön pepparsås. 1 msk Röd TABASCO® Original pepparsås. 2 msk hackad persilja. 1 msk TABASCO® Grön pepparsås
Rostasfilé i pepparsås med potatisbakelse

Rostasfilé i pepparsås med potatisbakelse

Häll upp grädden till potatisen i en skål och pressa i vitlöken och ha i grovhackad persilja. Rostasfilé i pepparsås med potatisbakelse (4 port) Ingredienser Rostasfilé med pepparsås. 6 potatisar 2 dl grädde 2 vitlöksklyftor 4 dl riven ost 1 dl grovhackad persilja Gör såhär Sätt ugnen på 200 grader. 1 dl grovhackad persilja