1persilja, hackad. 1salt och pepparSåser markerade i fet stil. Mixa persilja, basilika, citronsaft, 1 av vitlöksklyftorna, sardeller, kapris och olivolja till en salsa verde
Ta det vilande köttet och skär det i skivor, garnera med persilja, timjan, grönsaker om ni vill. 1230 g pepparsås (jag hade köpt färdig, Erik Lallerstedt). 1800 g rostasfile i bit 65 g marinad på påse (jag tog Santa Marias vitlöksmarinad) Salt Peppar 5 stora potatisar 2 stora morötter 2 stora palsternackor 3 stora rödbetor 75 g ädelost efter egen smak 230 g pepparsås (jag hade köpt färdig, Erik Lallerstedt) Smör/milda OljaBörja med att lägga köttet i marinad, endera i en plastpåse eller i en bunke
persilja. Pepparsås. Då morötterna var färdiga att serveras blandade jag i en ordentlig näve persilja. Pepparsåsen gjorde jag genom att först krossa röd-,grön- och svartpeppar i en mortel
Häll upp grädden till potatisen i en skål och pressa i vitlöken och ha i grovhackad persilja. Rostasfilé i pepparsås med potatisbakelse (4 port) Ingredienser Rostasfilé med pepparsås. 6 potatisar 2 dl grädde 2 vitlöksklyftor 4 dl riven ost 1 dl grovhackad persilja Gör såhär Sätt ugnen på 200 grader. 1 dl grovhackad persilja