Men köpe-majonnäs är inte alltid så gott, speciellt inte om man jämför med hemmagjord majonnäs som blir så krämig och len (och känns inte fet och äcklig som många som man köper
MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. 500 g 00-mjöl. Toppa med valfri topping och baka i 225C, i mitten/nedre delen av ugnen i 8-10 minuter. ca 50-70 g ramslök (en bunte blad tjock som en liten banan ungefär). mild olja, ca 1-1 1/2 dl tills lagom konsistens. Förvara i kyl 5-7 dagar. 4-5 sparris, förvällda och skurna i mindre bitar. 3-4 msk ramslökspesto. Baka i 225C, i mitten/nedre delen av ugnen i 8-10 minuter. ca 50-70 g ramslök. ca 1-1 1/2 dl till. 4-5 sparris. 3-4 msk ramslök
Koka sparrisen. Blanda getosten med ricottan. Linda serranoskinkan runt sparrisen och osten. Strö över lite rostade pinjenötter och stänk på med balsamvinäger
Tillsätt vitlökskross och sparris, rör om. Fler recept finns bland kategorierna i höger sidokolumn. 1 knippe grön sparris, tärnade. 1 knippe grön sparris, tärnade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.