ev pepparrotsvisp. Bred på tomatsås och lägg en ansjovisfilé på varje skiva ihop med några klyftor av körsbärstomaterna och på med lite klippt persilja
Skivade tomater och hade ovanpå och lindade sedan med ett paket bacon. Jag blandade nötfärs, 1 dl ströbröd, vatten, 2 ägg, gul lök, worshirechester sauce, pepparrotsvisp, dijonsenap, paprikakrydda, salt och vitpeppar
Garnera med salladsblad, ägg, tomater, rom, dill, citron och gravad lax. 6 pers1 färdig Vol au vent2 sl creme fraiche½ dl majonäs3 små kokta hackade ägg½ dl hackad dill1 liten hackad rödlök1 msk pepparrotsvisp1 msk senap150 g gravad lax i små bitarsalt och pepparBlanda alla ingredienserna till röran och bred ut över vol au venten
lägg det lite omlott på en bit folie, spritsa på pepparrotsvisp och rulla ihop. Till garnering behöver du 4 hårdkokta ägg, 1 burk röd rom, 500 räkormed skal, 1 pkt hamburgerkött och en tub pepparrotsvisp, 12-14 skivor ost, 10-12 skivor kokt skinka samt sallad, tomater, gurka, druvor, citron och dill