RoséskumpaikvällssolenVilkentajming, när vädret bestämde sig för att ge oss tillbakasommarenbegavvi oss till svåger och svägerska med tillhörande utomhuspool, tack för den
Jag blev serveradglasssmaksatt med brynt smör avNicklas på en grym middag för ett år sedan, och det harinspireratmigtillden här goda och enkladesserten
Vad gör man när solenskinerutanför fönstret och magenkurrar, men det endaätbaramanharhemma (ungefär) är enhalvpåsegröna ärtor ifrysen och någrasketna frukter
Blandaallaingredienser och smakaav med salt och peppar. Salt och peppar. Salt och peppar. 1 L rivenvitkål. 2 päron avfast sort. 4 stjälkarblekselleri. 1 dl majonnäs. 1 L rivenvitkål. 2 päron avfast sort. 4 stjälkarblekselleri. 1 dl majonnäs
När enbitAustralienflyttarin - bananabread. Som jagberättadei går, fickjagen ny bakbokavEmmadirektimporterad från Australien med enmassaaustraliensiska recept på kakor, pajer och bakverk
salt & peppar. Här är mittgröna julbord, ensaffransaflafel (inspireradavförra årets saffranshummus), mengrönkålssallad med rostadpumpa och slutligenbloggfavoriten, rödkålssallad med apelsin, spenat och granatäpple
Sitterisolen med enislatte och mår väldigt skönt just nu, älskaratthabalkongdagar som denna. Så när jag kom hem tyckte jagattjagförtjänadelite gott, det är ju trots alltfredag
Manhinnerinteensblinkainnanpasset är över, det är så roligt och intensivt. Minlördagsmorgonbörjademilt med smoothiefrukost på verandan och lite jobb direkt på det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.