Putsa fläskytterfilen och skär i medaljonger, salta och peppra med svartpeppar. peppar. Vänd ner soja & gele och smaka av med salt, och lite mer peppar
Gnid i köttet med lite av soyan samt salt och peppar. Peppar. Sätt ugnen på 150-175°C (beroende på storlek på köttet), ta fram en ugnssäker form som rymmer kött samt grädde
Putsa fläskytterfilen och skär i medaljonger, salta och peppra med svartpeppar. peppar. Vänd ner soja & gele och smaka av med salt, och lite mer peppar
Lägg i en bunke och smaka av med salt o peppar. salt o peppar. vitlökssmak eller med örterBasilikabladKrossad timjan och rosmarinsalt o peppar1 äppleRisröra. 1 röd lök2 nävar ruccolablad3 msk vitvinsvinägersalt o pepparSenapssås. 1 pkt gräddfilca 3-4 msk dijonsenap0,5 msk krossad dragon0,5 msk krossad basilikasalt o pepparDela filén så det blir som ett övre och undre lock
Till en fläskytterfile behöver du. Rör ihop allt till marinaden och häll över den putsade fläskytterfilen,antingen i en skål eller i två dubbla fryspåsar
salt och peppar. salt och peppar. salt och peppar. salt och peppar. salt och peppar. salt och peppar. Gäsp. Idag är jag trött även om vi faktiskt för första gången på länge fick sova hela natten utan att en viss liten kille skulle komma upp och lägga sig bredvid
Salt, peppar. Smaka av med salt och peppar. Låt puttra tills fläskytterfilen är helt klar, ca 15 minuter på medelvärme För en tjockare sås, skaka ihop vetemjöl med en slurk av såsen till en klumpfri redning och häll ner i grytan igen
salt & peppar. Gnid in köttet med salt och peppar. Till barnen tog jag bort de röda chilibitarna och då upplevde inte de att köttet i sig var starkt, det blev nog mest lite kryddigt när man fick pepparn i munnen
623 kcal42,8 g protein28,5 g fett46,9 g kolhydraterFetaostfylld fläskytterfilé med pestospaghetti, 5 portioner700 g fläskytterfilé150 g fetaostett gäng basilikabladsalt, peppar½ msk rapsolja + ½ msk smör300 g pasta½-3/4 burk pesto (Barilla är godast
Olja in och krydda med salt och peppar. 500g Fläskytterfilé 1 pkt bacon ½ pkt Fetaost 2 vitlöksklyftor persilja vispgrädde olivolja salt och peppar Gör så här
800 gr fläskytterfilé, smör, salt och peppar, 1 kg potatis, dragon, olja eller smör till stekningen. 100 gr smör, 3 st vitlöksklyftor, 2 msk persilja, salt och peppar
salt och peppar. salt och peppar. Detta med ViktVäktarna går så himla mycket lättare än vad jag trodde. Jag är mest förvånad över att jag inte är hungrig och att jag blir mätt snabbare