Gör gärna pastadegen med durumvete. Servera dem med lite olivolja ringlad över, nymald svartpeppar, färsk basilika, färsk rosmarin samt riven färsk parmesan
Olja en form och börja med ett lager pastadeg, därefter svampblandning och riven parmesan. Koka bort all vätska, tillsätt lite vetemjöl och grädden samt rosmarin samt timjan
än cannellonis, samt att själva pastadegen är tjockare. 1 tsk rosmarin. Värm olivoljan i stor stekpanna, lägg ner lökm selleri, morot och rosmarin (jag hade endast torkad rosmarin på burk men det fungerade väl) låt dem svettas i ca 3 minuter. 1 tsk rosmarin
Man kan antingen kavla ut pastadegen eller använda pastamaskin om man har det. Hetta upp en kastrull med olivolja och bryn löken brunt tillsammans med rosmarinen
Först behöver du göra en pastadeg. Nu kavlar du eller kör din pastadeg tunn i pastamaskinen. 0,5 st gul lök 2st vitlöksklyftor 40g parmaskinka 1msk olivolja 0,5st citron, rivet skal 1krm peppar 1krm Rosmarin, torkad 1krm timjan, torkad 200 g blandfärs 1msk tomatpure 1,5 msk kalvfond 1dl vitt vin 1dl parmesanost, riven 2msk ströbröd Fräs finhackad vitlök, gul lök samt parmaskinka tillsamans med ctronskal, peppar, rosmarin samt timjan i ca 1 min. 1krm Rosmarin
Platta ut pastadegen med fingrarna och kör den genom pastamaskinens tjockaste nivå, medan du vevar. Sen blev det så gott med brynt smör, pinjenötter, rosmarin, parmesan och prosciutto