Pastadeg. Dela pastadegen i fyra delar. 500g kycklingfärs 1 ägg2 vitlöksklyftor, finhackade1/2 citron, pressad10st salviablad10 basilikablad1 dl gräddeSaltKör färsen i matberedare med övriga ingredienser, tillsätt grädden lite i taget medan du mixar färsen
Pastadeg. ½ citron. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs lök, vitlök och skinka tillsammans med rivet citronskal, peppar, rosmarin och timjan ca 1 minut
Smaka av med salt, svartpeppar & pressa i citron. Jag har gjort 2 olika pastadegar, en med lantvete & dinkel, samt en med emmer & enkorn. Själva arbetsinsatsen är inte så stor, men pastadegen behöver 2 dygn på sig innan den är klar, men tror mig, det är värt det. 1 eko citron, saften. 1 eko citron
Pastadegen. Servera med en bit citron & ett gott bröd. , Uncategorized Pastadegen. 1 citron. Egen pasta, inte speciellt svårt, men det tar lite tid att lära sig
Platta ut pastadegen med fingrarna och kör den genom pastamaskinens tjockaste nivå, medan du vevar (det går också att kavla degen för hand med en kavel)
Sedan tar du en kvadrat pastadeg. Använd gärna smaksatt salt, så som chili eller citron, super gott. Vik sedan pastadegen från ena hörnet till det andra mitt emot, så det bildar en triangel
Pastadeg. Vid servering toppa med lite citronmeliss. Pastadeg. 6 cl pressad citron. 6 cl pressad citron. En hemma helg med god matlagning, kan det bli bättre
citronsaft. ca 450 g pastadeg gjord på 3 ägg och 300 g mjöl (se recept här). 1 - 2 msk pressad citron. Börja med att göra pastadegen och låt den stå kallt i ca 30 minuter. Kavla ut pastadegen tunt med kavel eller i pastamaskinen (jag körde min till tjocklek 6 i maskinen). 4 - 5 portioner ca 450 g pastadeg gjord på 3 ägg och 300 g mjöl (se recept här). 1 - 2 msk pressad citron
Pastadeg. 100 gr smör, salvia, riven citron, rostade valnötter eller pinjenötter, stekt pancetta. Lägg 1,5 durumvetemjöl, 1,5 dl vetemjöl, 1 ägg, 1 äggula, 2 msk olivolja, 3 msk vatten, 1 krm salt i en matberedare och kör ihop till en deg