Ravioli primavera
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ravioli primavera
  • 4 - 5 portioner ca 450 g pastadeg gjord på 3 ägg och 300 g mjöl (se recept här)
  •  
  • Fyllning
  • 300 g fryst bladspenat, tinad och urkramad
  • 250 g kesella (10 %) eller 250 g ricotta
  • 1 ½ dl riven parmesanost
  • 1 krm grovmalen svartpeppar
  • ½ tsk salt
  •  
  • Basilikaolja
  • 1 kruka färsk basilika
  • 1 dl olivolja
  • ev. 1 - 2 msk pressad citron
  • salt, peppar, vitlökspulver och lökpulver efter smak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.