Hur svårt ska det vara att platta ut en pastadeg och paketera det i rektangulära former. Plattorna varvades med tunna skivor zucchini och en köttfärssås överdoserad av vitlök, till detta gjorde jag en tomat och basilikasallad med hackade macadamianötter (DRÖMtillbehöret
Gör gärna pastadegen med durumvete. Servera dem med lite olivolja ringlad över, nymald svartpeppar, färsk basilika, färsk rosmarin samt riven färsk parmesan
Jag har gjort 2 olika pastadegar, en med lantvete & dinkel, samt en med emmer & enkorn. Själva arbetsinsatsen är inte så stor, men pastadegen behöver 2 dygn på sig innan den är klar, men tror mig, det är värt det. 20 gram färsk basilika. 20 gram färsk basilika
Jag ska försöka ta mig tid att införskaffa en, inte bara för att man skulle tjäna så mycket tid, utan dessutom därför att det är så svårt att kavla pastadegen så tunn som en pasta maskin så lätt kan göra
Pastadeg. Färsk basilika efter smak. Blanda alla ingredienser till pastadegen. Blanda kesella/ ricotta, riven ost, (ägg), örtsalt, svartpeppar, vitlökspulver och basilika i en bunke
HÄR hittar ni receptet på pastadegen. Därefter blandade jag samman bitar av mozzarella, körsbärstomater, basilika, basilikaolja, flingsalt och svartpeppar
Pastadeg. Basilika. Avsluta med lite hackad basilika strax innan servering. Servera genast raviolin med tomatsås med riven parmesan och några basilikablad
Pastadeg. Basilikaolja. Mixa en kruka basilika med olivolja. Lägg upp i djupa tallrikar, lägg på stekt bacon, rostade pinjenötter, sparris i bitar och ringla över basilikaoljan