Skär sedan skinkan i strimlor och lägg i med de andra ingredienserna. )Ingredienser8 champinjoner100g lufttorkad skinkanågra blad basilika2 vitlöksklyftor2 dl matlagningsgräddepastacocktailtomaterparmesanostGör såhär1. Koka pastan2. Skär svampen i önskad storlek3. Bryn svampen i en kastrull med vitlöken4. 100g lufttorkad skinkanågra blad basilika. 2 dl matlagningsgräddepastacocktailtomaterparmesanost
En lättlagad pasta med mycket smak av svamp och vitlök. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skär skinkan i strimlor och svampen i halvor eller skivor
Bjud nykokt pasta och riven parmesanost till. Ansa och skiva svampen. Fräs purjolök, svamp och vitlök i lite matfett ca 5 minuter. Tillsätt skinkan och låt den fräsa med 1 minut. 5 pkt skinka. 2 prt pasta
Koka pastan al dente enligt anvisningarna på paketet. Lagade lite rester ikväll, julskinka. Skär skinkan i små tärningar och fräs i lite olja i en stekpanna tillsammans med champinjonerna, hackad lök och spenaten
Blanda i pastan med spenaten och ge ett uppkok. 2 förpackningar fylld färsk pasta med till exempel med svamp. 1100 g rökt skinka i tunna skivor. 1Koka pastan enligt anvisning på förpackningen, låt spenaten koka med den sista minuten. Låt pastan och spenaten rinna av i ett durkslag, men spara 1 dl av pastavattnet till såsen. Vispa i mjölken, grädden och pastavattnet i omgångar och sjud ca 5 minuter. 1Häll pastan i en smord gratängform. Gratinera i mitten av ugnen ca 15 minuter, eller tills pastan får fin färg och allt är genomvarmt
Dela paprikor,skinka och tomater i bitar. Fräs paprikor,svamp,champinjoner,tomater,vitlök i lite olja. Ja den här pastan gjorde jag till middag före den traumatiska bingon