Idag blev det en sådan rest-pastagratäng till lunch - pastagratängmedsvampoch ädelost. Jag fryser in allt i små samlingsburkar och när jag har fått ihop tillräckligt gör jag en smarrig pastagratäng av alltihop
En pastagratängoch fräsch sallad till blev skärtorsdagens middag, tillagad av svågern T. Pastagratäng är så himla bra på det sättet att man nästan kan ha i vad som helst
Sagt och gjort, en pastagratäng fick det bli. En pastagratäng som kom till efter en kylskåpsrensning. Hade en bit gammal brieost, lite strimlad rökt skinkaoch en mozzarellaost som närmade sig bäst-före-datumet som det var dags att göra någonting med
Pastagratängmedsvamp, squash och rökt ost. Egentligen hade jag ingen anledning att laga den här pastagratängen, för vi hade annan mat som vi skulle äta, men jag var otroligt sugen på att laga mat så jag gjorde den ändå bara för att jag ville
Toppa med oliver och riven ost. Lägg pasta, kyckling och grönsaker i en ugnsform. Blanda panko och pesto, strö ovanpå och grädda ytterligare 10 minuter eller tills ytan är knaprig och gyllene
Gratäng800 g pasta, t ex rigatoni 300 g blandad svamp (t ex ostronskivling eller champinjoner) 1 grillad kyckling 2 gula lökar 2 klyfta vitlök 5 dl vispgrädde 3 dl kycklingbuljong 1 kruka dragon 100 g babyspenat 2 dl ost, riven (t ex cheddar) olja, till stekning smör, till stekning salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.