Här funkar både potatis, ris och pasta. Att fylla och linda in kycklingfiléer i skinka är ju knappast något nytt, men det tål att varieras och upprepas - i det OÄNDLIGA som man så ofta säger
Koka pasta. Lägg ut skinkan och lägg en hög parmesan mitt på samt en kvist timjan. Lägg på filéen och rulla skinkan runt och lägg skarven ner i smord form
Ha i pastan i en ugnsform tillsammans med kyckling och skinka. Koka pastan al dente (nästan klar). Cordon Bleu är en panerad kycklingfilé med skinka inuti, om ni hellre vill göra den vanliga versionen så klicka på länken här ovanför
Denna pastasås brukar vi laga ganska ofta, superenkel att variera lite efter smaken på färskosten och vilket kött man tar, oftast använder vi kassler eller skinka men också jättegott med bacon som idag, eller då och då korv
Under sådana dagar undviker jag alltså alla dessa uppenbara kolhydrater som exempelvis finns i bröd, potatis, pasta, ris, bulgur, couscus, och i möjligaste mån all fett
Kassler, skinka & bacon. Innan vi packar in oss och alla våra badkläder i bilen så vill jag dock ge er ett riktigt enkelt och supergott middagstips som passar perfekt nu i sommar - kyckligen kan mna göra både inne och ute beroende på vad vädret tillåter och pastasalladen den är verkligen en storfavorit