Pasta med ädelost tagliatelle recept

Kyckling med pasta och ädelost

Kyckling med pasta och ädelost

Häll av pastavattnet och blanda pastanmed kycklingen. Pasta. Hetta upp en stekpanna med olivolja. Strö över hackad persilja och smula över resten av ädelosten
Pasta med kassler & ädelostsås

Pasta med kassler & ädelostsås

Häll av vattnet från pastan och rör i kassler och lök, häll över ädelostsåsen och rör runt låt allt bli varmt och servera genast
Ädelostsås, pasta och lax

Ädelostsås, pasta och lax

Tillsätt en buljongtärning och smaka av med vitpeppar. Koka upp vattnet till pastan i en stor rymlig kastrull
Pasta med ädelostsås och skinka

Pasta med ädelostsås och skinka

Servera till tagliatelle. Jag vill minnas att pastasåsen hette "Stefan Edbergs ost och skinksås", el. 1 bit ädelost ca 200g. 1 bit ädelost ca 200g
Pasta med krämig ostsås och broccoli

Pasta med krämig ostsås och broccoli

Servera pastanmed kyckling och smulad ädelost. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. 350 g tagliatelle. 100 g ädelost
Pasta med ädelostsås & fläskfilé

Pasta med ädelostsås & fläskfilé

Då var det helg igen och igår lagade jag en härlig pastarättmedädelostsås och fläskfilé. Ringla såsen över köttet och pastan samt toppa med den kokta rödlöken
Pasta med rostbiff och ädelostsås

Pasta med rostbiff och ädelostsås

Medanspastan kokar, smula ned ädelosten efter smak i mellangrädden i en kastrull. Börja med att koka upp pastavatten enligt beskrivning
Prima tagliatelle

Prima tagliatelle

Krossa gärna tagliatellenystanen en aning så är pastan lättare att hantera när det är dags att äta. Koka pastan enligt anvisning
Ädellövbiff med tagliatelle

Ädellövbiff med tagliatelle

Blanda medpastan och häll såsen över. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Låt paprika och lök steka med ett par minuter
FREDAGSMYS MED TRERÄTTERS

FREDAGSMYS MED TRERÄTTERS

Musslor med räkor och pasta. Man kan i princip välja vilken marmelad eller sylt man känner för och till det lite ädelost eller vit dessertost
Helgpasta

Helgpasta

Det smakade i alla fall helt fantastiskt, så jag bara måste dela med mig av det här. Tillsätt grädde och ädelost och låt puttra några minuter
Pastasås på sent 80-talsmanér

Pastasås på sent 80-talsmanér

Smula sedan i ädelosten och rör om tills den smält och blandar sig med övriga ingredienser. Jag minns även att vi alltid la oss till med Werner- och Wernerröster och istället för att "hacka löken" sa vi alltid att vi skulle "lacka höken"