Servera med pasta. 250 gr gorgonzola eller annan ädelost. 1 dl hackade färska örtkryddor såsom basilika, oregano och persilja. 250 gr gorgonzola eller annan ädelost
Häll såsen över pastan och servera med tomater och några blad basilika. Tomat och basilika. Få ingredienser plus att såsen och köttet blir klart på samma tid som det tar för pastan att koka
Paj Omelett Gratäng Pannkaka och Pasta -. Till huvudrätt Tagliatelle i gorgonzolaostsås. Menyn bestod av Rostad tomatsoppa med chiliräkor och basilikaolja, till förrätt
Blanda i gorgonzola, basilika, salt & peppar medan pastan är varm. Denna gång fredag lagade vi en enkel pasta som lätt skulle kunna kvala in under panikmat
När skivorna har svalnat så lägg på gorgonzolabitar, soltorkade tomatskivor och basilikablad på varje squashskiva och rulla ihop dem (jag körde igenom en tandpetare i varje för att hålla ihop)
Pasta - som alltid - men även paj, och dessutom traditionsenlig pizzakväll i fredags. Vi beställde mat från thaikrogen runt hörnet och festade till det med vegetariska vårrullar, gryta med röd curry och thaibasilika och pad thai med tofu (vill man göra egen pad thai har jag ett grymt recept här)
veckomatsedel #30. Tjabba. Ja, jag vet, man vill ut i solen när det är 22° ute och man är bara inne och pausar med lite vatten från kranen eller lite slappt soffhäng till slötittarserie innan man vill ut igen (alla som inte är *ta vara på det fina vädret*-svenskar räcker upp en hand