Jag köpte ju en hel del härliga delikatesser när vi var på matmässan Passion för mat bland annat en stoooor parmesanost på hela 1 kg och en liten, liten burk med balsamicogelé. Parmesanosten är lagrad 26 månader och var riktigt smakrik
-) Ett paket med parmesanost, direkt från Italien och Parmareggio. Har använt den till lite olika maträtter här hemma bland annat nedan lättlagade broccoli med parmesanost, jättegott och bra tillbehör till tex kyckling
2 dl parmesanost för garnering. 1 dl parmesanost (2 dl för starkare smak). Tillsätt lite mjölk i taget under omrörning samt salt, peppar och 1 dl parmesanost. Täck hela lasagnen med det ostsås som är kvar och garnera med 2 dl parmesanost. 2 dl parmesanost för garnering. 1 dl parmesanost (2 dl för starkare smak)
Riven parmesanost. Snabbt att laga, och så otroligt gott. Jag älskar tomatsoppa, och mina tomatsoppar blir alltid lite olika varandra, men alltid så, så gott
Toppa med 1 dl färskriven parmesanost 10 poäng. En så god potatisrätt till grillat. Här serverade jag den till grillad oxfilé med dotterns hemgjorda bearnaisesås som inte går av för hackor