Lägg tillbaka i kastrullen och mixa med örter, crème fraiche (eller majonnäs) ochparmesanost. Parmesanosten är salt men det kan ändå behövas en del salt för att få en riktigt god smak
Lägg en skiva parmesanost på varje filé, en msk pesto och två soltorkade tomater. Dela kycklingen, på längden ( inte riktigt helt igenom), salta och peppra lite grand
se, nämligen brysselkål med bacon ochparmesanost. parmesanost. Så himla gott och enkelt. parmesanost. se) ett inlägg från sin blogg, där hon berättade att hon och hennes man åt denna rätt väldigt ofta innan deras barn kom till världen
Riv över parmesanost på varje bröd och låt bakas i nedre delen av ugnen i ca. Parmesanost . Jag bakade bröd både fredag och lördag, ena dagen tomatbröd med soltorkade tomater andra dagen tomatbröd med svarta oliver, ja, och den fina färska oreganon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.