Parmesanmos recept

Fisk med parmesanmos och svampfräs

Fisk med parmesanmos och svampfräs

Parmesanmos. Parmesanmos. Servera fisken med parmesanmos och svampfräs. 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Skala potatisen och koka den mjuk i saltat vatten
Ryggbiff med gratinerat parmesanmos, tryffelbearnaise och citronfräst brysselkål

Ryggbiff med gratinerat parmesanmos, tryffelbearnaise och citronfräst brysselkål

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 4 skiva(or) ryggbiff , à 200 g 0 st salt 0 st smör , att steka i 0 st svartpeppar 0 st olivolja , att steka i Brysselkål 1 st vitlöksklyfta(or) 500 gram brysselkål 0 st olivolja , att steka i 1 st flingsalt 1 st citron(er) , skalet och en skvätt saft 0 st svartpeppar Parmesanmos 1,5 kg mjölig potatis 2 dl mjölk 0 salt 25 gram smör 3 st äggula(or) 100 gram parmesanost , riven, (ca 2 dl) 0 vitpeppar , malen Tryffelbearnaise 100 gram smör 1 st Schalottenlök(ar) 1 tsk torkad dragon 1,5 krm salt 2 msk vatten 2 msk vitvinsvinäger 2 st äggula(or) 1 tsk tryffelolja Köp receptet
Ryggbiff med gratinerat parmesanmos, tryffelbearnaise och citronfräst brysselkål

Ryggbiff med gratinerat parmesanmos, tryffelbearnaise och citronfräst brysselkål

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 4 skiva(or) ryggbiff , à 200 g 0 st salt 0 st smör , att steka i 0 st svartpeppar 0 st olivolja , att steka i Brysselkål 1 st vitlöksklyfta(or) 500 gram brysselkål 0 st olivolja , att steka i 1 st flingsalt 1 st citron(er) , skalet och en skvätt saft 0 st svartpeppar Parmesanmos 1,5 kg mjölig potatis 2 dl mjölk 0 salt 25 gram smör 3 st äggula(or) 100 gram parmesanost , riven, (ca 2 dl) 0 vitpeppar , malen Tryffelbearnaise 100 gram smör 1 st Schalottenlök(ar) 1 tsk torkad dragon 1,5 krm salt 2 msk vatten 2 msk vitvinsvinäger 2 st äggula(or) 1 tsk tryffelolja Köp receptet
Parmalindad oxfilé med parmesanmos

Parmalindad oxfilé med parmesanmos

Parmesanmos. parmesanmos. Putsa oxfilén fri från senor och hinnor. Gör små snitt runtom i köttet med en spetsig kniv
Skagenlax med löjrom och parmesanmos

Skagenlax med löjrom och parmesanmos

Parmesanmos. Gör ett djupt snitt ner mot skinnet i mitten på varje laxbit, så det blir en ficka. Se till att inte skära igenom skinnet och att varje bit håller ihop i båda ändar
Skagenröra i läcker parmesankorg - och små ostpuffar

Skagenröra i läcker parmesankorg - och små ostpuffar

Oxfilén serverades med svampsky, parmesanmos, grillad sparris och ugnsrostade körsbärstomater. Jag lagar aldrig fisk och skaldjur men äter det gärna på restaurang där de vet hur man gör och använder schyssta råvaror
Panerad spättafilé med parmesanstompad potatis

Panerad spättafilé med parmesanstompad potatis

Ingredienser Panerad spättafilé 600 gram spättafilé 1 salt 2 st ägg 2 dl ströbröd 1 dl vetemjöl 1 svartpeppar 1 smör 1 olja Parmesanmos 800 gram potatis(ar) 75 gram parmesanost 2 msk smör 1 salt 1 svartpeppar Tillbehör 225 gram haricots verts Köp receptet Näringsvärde Kcal
Maderiasås

Maderiasås

Idag blev det entrecote med parmesanmos och maderiasås. I'm all about the souce. Trots att det har kommit massor med färdiga såser i butikerna känns det som att det mest är olika varianter på bearnaisesås
Kycklingfilé med ugnsrostade rödbetor

Kycklingfilé med ugnsrostade rödbetor

Idag hittade vi åter receptet egentligen ska det vara ett parmesanmos till det. för många år sedan gjorde vi denna rätt från Kronfågels kycklingfilé förpackning
Panerad spättafilé med parmesanstompad potatis

Panerad spättafilé med parmesanstompad potatis

Ingredienser Panerad spättafilé 600 gram spättafilé 1 salt 2 st ägg 2 dl ströbröd 1 dl vetemjöl 1 svartpeppar 1 smör 1 olja Parmesanmos 800 gram potatis(ar) 75 gram parmesanost 2 msk smör 1 salt 1 svartpeppar Tillbehör 225 gram haricots verts Köp receptet Näringsvärde Kcal

Mozarellafylld lax med kräftstjärtröra

Lax, kräftstjärtsröra och parmesanmos. Jag köpte fin färsk lax som jag delade och stoppade i frysen men först tog jag undan några bitar som fick bli dagens middag