Parmesanmos. Parmesanmos. Servera fisken med parmesanmos och svampfräs. 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Skala potatisen och koka den mjuk i saltat vatten
Servera med parmesanmos, glaserade grönsaker och sallad med lite god olivolja. 4 person(er) Ingredienser 4 kalvschnitzel av innanlår, skivor à 125 g 1 msk olivolja 1 tsk salt 2 krm svartpeppar, nymald Parmesanmos
Skeda i parmesanmoset i en sprits eller plastpåse som du klipper bort ena hörnet på. Servera biffen med parmesanmos, brysselkål och en sked tryffelbearnaise
Parmesanmos. Gör ett djupt snitt ner mot skinnet i mitten på varje laxbit, så det blir en ficka. Se till att inte skära igenom skinnet och att varje bit håller ihop i båda ändar
Oxfilén serverades med svampsky, parmesanmos, grillad sparris och ugnsrostade körsbärstomater. Jag lagar aldrig fisk och skaldjur men äter det gärna på restaurang där de vet hur man gör och använder schyssta råvaror
Idag blev det entrecote med parmesanmos och maderiasås. I'm all about the souce. Trots att det har kommit massor med färdiga såser i butikerna känns det som att det mest är olika varianter på bearnaisesås
Idag hittade vi åter receptet egentligen ska det vara ett parmesanmos till det. för många år sedan gjorde vi denna rätt från Kronfågels kycklingfilé förpackning
Lax, kräftstjärtsröra och parmesanmos. Jag köpte fin färsk lax som jag delade och stoppade i frysen men först tog jag undan några bitar som fick bli dagens middag