Krydda den med dina favoritkryddor, fyll den med färska örter, lök ochcitron, stoppa lite extra smör under skinnet så får du det kripspigt och sen på grillgallret
salt och svartpeppar. 1 kg kycklinglårfilé. 2 citroner, i halvor. 1 kg små potatisar. 2 msk olivolja. 140 g bacon, i breda strimlor. 1 romansallad. 50 g parmesanost, hyvlad. 2 dl krutonger. 1 tsk dijonsenap. 2 dl neutral olja. 50 g parmesanost, finriven. 400 g körsbärstomater, på kvist. 1 msk olivolja
Häll i kokosmjölkenoch sambal oelek, citronsaft, salt. Under tiden finfördela (strimla) kycklingen. (Om man köper Santa Marias kokosmjölk på konservburk, så har den för mig varit skiktad, men det spelar ingen roll, det är bara att ha i allt ihopa
I minnet hade vi ett gammalt recept på en pastasås medkyckling, citronoch sparris och efter lite omarbetning skapades denna måltid, som hamnade på vårt matbordoch i våra maggar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.