Parmarullar med recept

Fyllda parmarullar

Fyllda parmarullar

Jag har precis veckohandlat och kylskåpet och skafferi är nu fyllt med en massa gosaker som ska lagas under veckan
Parmarullar med citroncrème

Parmarullar med citroncrème

Klipp över timjan och vrid några varv med pepparkvarnen. Fruktig, ungdomlig smak med liten sötma, inslag av päron, kiwi och citrus
Chevréfyllda parmarullar

Chevréfyllda parmarullar

Börja med röran. Mosa osten med creme fracihe och olivolja. Smaka av med svartpeppar. Dela rullen på mitten med ett snett snitt

Örtkryddade parmarullar

Det blev örtkryddade parmarullar från boken Sommar med systrarna von Sydow vilka jag provsmakade när vi var på bokminglet
Parmarulle med lingonströssel

Parmarulle med lingonströssel

Rulla med hjälp av plasten ihop till en hård rulle. Skär därefter upp i små, knubbiga munsbitar före servering och garnera varje med ett färskt basilikablad
Läcker förrätt - Parmarullar med getost

Läcker förrätt - Parmarullar med getost

Ringla lite honung över, ev krydda med lite nymalen svartpeppar och servera genast. Mina kära läsare (om jag har några kvar efter över 20 dagar utan uppdateringar
Förrätter till nyårs

Förrätter till nyårs

Chevréfyllda parmarullar. Smaka av med citronsaft och kryddor. Garnera med rommen, räkor på spett och dill
Tilltugg före maten

Tilltugg före maten

salta mandlar, festaosttoppade crostini och crostini med en färskostfylld parmarulle på, med smak av soltorkade tomater och basilika