Rosta pumpafröna i en panna med lite rapsolja, salta och lägg åt sidan när det är klart. Ta bort den vita hårda kanten från chevrén och mosa resten och blanda ihop med creme fraiche & smaka av med gräslöken
Ringla lite honung över, ev krydda med lite nymalen svartpeppar och servera genast. Mina kära läsare (om jag har några kvar efter över 20 dagar utan uppdateringar
Men vi börjar från början, när gästerna kom så var det så klart en drink som gällde och lite snacks till det, parmarullar med citroncrème, västerbottensticks och drinkkakor
Rulla ihop parmarullen som en rulltårta, tryck ner filmen ordentligt så rullen blir kompakt. Vi startade med en antipasti, lite smått och gott helt enkelt, tror att tonfisken blev mest uppskattad
1100 gr Färskost med vitlök. 110 ml BalsamvinägerBlanda honungen med balsamvinäger och ställ in i kylen, lägg ut parmaskinkorna på en bänk och lägg i en klick färskost på varje, rulla ihop snyggt och dela dem snett på mitten. 1Lägg på parmarullarna och avsluta med att ringla balsamblandningen på toppen av allt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.