Precis när suget efter riktigt god panettone kommer. I min halvitalienska familj smugglas denna milanesiska julklassiker hej vilt över gränserna när det börjar lida mot fjärde advent
Forma bollarna igen och lägg i den i panettoneformar. Receptet räcker till två kakor. Dag 11. Blanda mjöl, vatten, vetesurdeg och jäst i en degblandare med degkrok i ca 5 min
Jag läser ju - som några av kanske er redan vet - italienska en dag i veckan, och nu fick jag för mig att jag skulle baka en italienskjulkaka, en panettone, till vår julavslutning
På många håll i världen är panettone-kakan ett måste till jul, särskilt i Italien och Latinamerika. Ifall du vill testbaka denna ståtliga julkaka så har du ett medelsvårt recept nedan
Inte så sugen att prova efter misslyckandet med Chocolate Nemesis förra helgen… Brödpudding på Panettone Skiva Panettone, en italienskjulkaka från Milano, i stora skivor och rosta skivorna lätt