Skär kavringen i bitar och mixa dem till smulor i en matberedare. Tryck ut kavringen i botten. Fördela fyllningen på kavringsbotten och bred på sikrom i ett jämnt täcke
Riv kavringen i smulor eller kör den i en matberedare. Vi är många som för länge sedan tröttnat på påskmat och inte vill se skymten av en köttbulle, sillbit eller västerbottenpaj
Jag har väl sagt att jag älskar påskmat och lyckligt nog blir det samma lunch imorgon. Gravad lax med hovmästarsås på toast, ägghalvor med majonäs och färska räkor, löksill, senapssill, skärgårdssill och färsk potatis, lammkorv och färsk salsiccia och det allra bästa – en kall paj med lax, räkor och avokado på kavringsbotten
Inte nog med att vi har ätit massa påskmat och påskgodis, det har även varit födelsedagar med tårta och fikabröd, slarvmiddagar från diverse hamburgerrestauranger för att inte tala om min stora last just nu - chili cheese
Påsken var ovanligt snabb i år och jag hann med både att jobba & kalasa på påskmat i dagarna tre. Det blev deg kvar av kavringen och skagenröran så jag gjorde en tunnare variant av räktårta också