Påsklunch
det enkla och goda
det enkla och goda
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • matjesill (uppskuren i mindre bitar) + valfri smaksättning (se nedan)
  • . 1 dl gräddfil
  • . 1 tsk majonnäs
  • . 0,5-1 dl finhackad gräslök
  • rivet skal av 1 citron 0,5 - 1 tsk dijonsenap
  • 0,5-1 tsk honung
  • färsk malen svartpeppar
  • 0,5 finhackad gul lök
  • . 1 dl gräddfil
  • . 1,5 tsk majonnäs
  • 0,5 dl finhackad färsk dill
  • . 0,5 tsk ättiksprit
  • . 1 tsk honung
  • 1 krm peppar
  • . 2 tsk riven färsk pepparrot (jag tog 1 tsk, vilket var för lite - pepparrotssmaken försvann lite över natten)
  • 0,5-1 dl gräddfil
  • . 1 msk majonnäs
  • 0,5 finhackat äpple (vi tog Granny Smith)
  • curry
  • salt (lite) och peppar
  • 1-2 dl lätt creme fraiche paprika/chili
  • 1 liten klyfta riven vitlök

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.