Eftersom det skulle vara innanlår till råbiffen vi åt på nyårsafton så tog jag upp den biten ekologiskt innanlår jag hade i frysen - men den var på 1200 g, så det blev liksom ganska mycket över
Lägg ut innanlåren på en skärbräda och lägg lite smet på varje skiva. 4 portioner500 g oxinnanlår, i tunna skivor1/2 gul lök, finhackad40 g smör80 g bacon, fintärnat1/2 saltgurka, fintärnad1 1/2 msk dijonsenap4 dl kalvfond1/2 dl vispgrädde1 msk svartvinbärsgelé 1/4 persiljeknippe, grovhackadSaltFräs löken mjuk i hälften av smöret, låt kallna helt. 500 g oxinnanlår, i tunna skivor
Häromdagen tinade vi en bit innanlår och lagade supergoda oxrullader. Oxrullader i sås med marsalavin, 4 pers. 500 g nötinnanlår. Oxrullader i sås med marsalavin, 4 pers. 500 g nötinnanlår
ca 6-8 lövbiffsskivor av fransyska eller innanlår. ca 6-8 lövbiffsskivor av fransyska eller innanlår ca 1 dl senap (vanlig) 2 gula lökar, finhackade ca 300 g rökt fläsk, i skivor smörgåsgurka, skivad (efter smak) tandpetare 2 msk smör rapsolja 5-7 dl vatten 1 dl spad från smörgåsgurkan nymalen peppar 1 tsk senap 2 kalvbuljongtärningar salt 2 dl vispgrädde
Oxrullader eller fyllda lövbiffar som det också kallas är underskattade. 600 g innanlår av nöt, minst 4 skivor. 600 g innanlår av nöt, minst 4 skivor 200 g svamp
16 skivor nötkött av innanlår, 1 kg. Lägg ut köttet på en skärbräda, bred på senap blandad med vitlök. Strö över pepparroten, rulla ihop och fäst med tandpetare
Lägg lövbiff av innanlår på ett skärbräde, salta, peppra och bred ut lite dijon över köttet. Oxrullader - Gräddsås - Klyftpotatis - BönsalladSätt på ugnen i 225 grader