Oxrullader med fyllningsidéer
kokschefen.se
kokschefen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 skivor av oxinnanlår
  • tunna och långa
  • 5-6 lagerblad
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Smör till stekning
  • 3-4 dl buljong
  • tärning
  • varm 
  •   
  • Sås
  • 4-5 dl steksky
  • 2-3 msk soja
  • 1 dl grädde
  • Arrowrot 
  •   
  • Baconstrimlor
  • Tunna lökringar
  • Ansjovis i strimlor
  • Persilja
  • finhackad
  • Kryddpeppar
  • Smör 
  •   
  • Körsbärstomater
  • halverade
  • Purjolök
  • strimlad
  • Färska champinjoner
  • skivade
  • Persilja
  • finhackad
  • Smör 
  •   
  • Ost
  • riven eller i skivor
  • Tomater
  • skivade
  • Purjolök
  • strimlad
  • Dill
  • finhackad
  • Oregano
  • färsk eller torkad  

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.