Till detta serverades även en sallad med fetaost, tomat och lök och en vanlig grönsallad. Igår hade vi vänner på besök och vi bjöd på dubbelmarinerad oxfilé och potatisgratäng
Skär stavar av fetaosten och stoppa in i hålen. Dela oxfilén i 2-3 bitar. 600-800 g oxfilé. Stick några djupa hål i kortändarna genom hela längden så att osten kan fylla hela filén
Toppa med smulad fetaost. Stek oxfilé bitarna i smör, salta och peppra. 800 g oxfilé, styckad i bitar. 800 g oxfilé, styckad i bitar 0,5 butternut pumpa, skalad, urkärnad och skuren i bitar 2 gullökar, skalade och klyftade 1 vitlök, i klyftor 4 vita sparrisar, skalade och skurna i bitar 1 paket saffran 3 msk kalvfond 100 g smör Olivolja Salt Svartpeppar
Mosa avokado ovanpå, tppa med lite örtsalt och sen hade vi rester från oxfilé som jag valde att skiva upp tunt så jag toppade avokadon med oxfilé, kokt ägg, fetaost, ugnsrostade tomater som även det var rester, toppa med lingsalt, färsk persilja och tabasco
Putsa oxfilén. Nyårslunch bjöd på pasta med kallskuret och soltorkade tomater, bulgarisk fetaost (den bästa enligt mig) tomater, fylld färsk pasta tortellini
Helstekt oxfilé med kantarellrisotto och rödlöksmarmelad. Paprikarullar med fetaost. Helstekt oxfilé. Skär paprikan i remsor och rulla in en bit fetaost