Gnid in köttet med olivolja och örtkryddor. Låt marinera medan du förbereder resten av middagen. Du kan också göra detta dagen innan, lägg allt på fat eller i en plastpåse och förvara i kylen
Får jag presentera en fantastiskt god pastasås med lövbiff, champinjoner, crème fraiche och vitlök. Vanligtvis föredrar jag den fetare varianten av crème fraiche, men den här rätten blir bäst med lättcrème fraiche
Cognacsflamberad Oxfilé. Smaka av med salt och kalvfond samt använd skyn från flamberingen. Lös den koncentrerade köttfonden i en kastrull tillsammans med grädden och pepparblandningen på svag värme
Putsa oxfilén fri från hinnan. Oxfilé. Gnid in filén med olja, salt och peppar. Bryn köttet i en stekpanna på ganska hög värme tillsammans med vitlöken
Oxfilé. Placera grädde och mjölk i en stor kanna med riven vitlök. Gör samma sak med löken. Lägg ett lager potatis i en ugnsfast form och strö lök på toppen, följt av örterna
Ingredienser Portioner. 2 2 port färska potatisklyftor 400 g tender brisket 150 g majskorn 1/2 ask piccolinitomater (à 200 g) 1/2 rödlök 1 tsk olivolja 1 tsk rödvinsvinäger salt peppar 1 vitlöksklyfta 1 dl crème fraiche Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.