skinka, grönsaker och liknande. Lägg blomkålen i kökshanduk och pressa ut överflödigt vatten. Kör blomkålen matberedare igen fast med ost, ägg och kryddor
Igår var det fredag, och då blev det pizza hos oss. Bottnarna gjorde jag av mitt bästa recept på lchf bröd, av en sats av receptet blir det tre bottnar
Goda och enkla att steka. Du kan dubbla receptet en gång men vill du göra mer rekomenderar jag att göra smeten i fler omgångar du den tjocknar när den får stå för länge och blir svår att få ut i stekpannan
Börja med att koka upp en kastrull med vatten och riv blomkålen grovt på rivjärn. Smält smöret i en kastrull, hacka löken och bryn den en stund så den blir mjuk men inte tar färg
Det är ingen hemlighet att jag älskar krämiga gratängeroch jag gör dem i lite olika varianter. Har upptäckt att kålrabbi är jättegod att använda i gratänger,den är mild och fin
Fisk och Skaldjur,. Grönsaker och Sallad,. Tisdag och fisk på menyn. Till det blev det gröna bönor, fetaostfyllda tomater som doftade dragon och pepparotssås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.