Biff Rydberg är egentligen inget konstigare än grovt tärnad stekt oxfilé, råstekt potatis, stekt lök, äggula och oftast någon sorts senapsgrädde eller -kräm
Lägg rödlöken på ett serveringsfat och lägg den tunt skivade oxfilén ovanpå. Biff. Oxfilé. Biff tataki (förrätt, 8 portioner). 1 oxfilé. Stek oxfilén på hög värme i matolja ca 3 till 4 minuter per sida, så att utsidan blir krispig och insidan ”rare”. Portionera 1 oxfilé 1 rödlök 4-5 vårlökar 1 citron Ponzu, färdig eller
Använd strimlad oxfilé, lövbit eller lövbiff. 500-600 g strimlat kött, ex-vis lövbit, lövbiff eller oxfilé. 500-600 g strimlat kött, ex-vis lövbit, lövbiff eller oxfilé
Ringla olivolja på biffarna och se till så det kommer åt på alla ytor. Förra lördagen gav vi oss på ett av recepten på oxfilé och det ångrade vi verkligen inte
Biff Rydberg är en svensk klassiker. 700 - 800 g oxfilé i bit. 700 - 800 g oxfilé i bit. Egentligen ska potatisen och köttet tärnas upp i lika stora bitar (enligt receptet) men jag gillar när man får tugga köttet så jag tärnade upp det i större bitar
Biff Rydberg är ju en slags lyxig pyttipanna gjord på oxfilé och det är ju bara hur gott som helst. Hacka löken och skär oxfilén i lika stora tärningar som potatisen
Biff Rydberg är ju en riktigt god rätt tycker jag. 500 g oxfilé 6 potatisar1 gul lök2 msk hackad persilja4 äggulorWorcestersåsRiven pepparrot eller dijonsenapSmör, salt, pepparSkala potatisen och skär i cm-stora tärningar. 500 g oxfilé