Bryn kycklingen i olja några min i en gryta. Avsluta med mangochutney och yoghurt. Till riset fräser man finhackad lök, kanelstång, kryddnejlika, kardemumma och chili
Vindaloo är en het och kryddig indisk gryta med mycket smaker. Köttet ska marineras i vinäger, chili och kryddor för att den ska få en god smak och bli extra mör
Hetta upp olja i en kastrull och häll i senapsfröna. Den är full med smakar och så god att den egentligen kan serveras som en hel rätt utan något bredvid
Hetta upp oljan i en järngryta eller annan tjockbottnad gryta till medelhög värme och fräs kardemummakapslar, kryddnejlika, kanelstång och torkad chili någon minut under omrörning
Stek champinjoner och tofu i lite olja, smaka av med salt och peppar och ställ åt sidan. Häll upp i skålar och servera med risnudlar, groddar, koriander, jordnötter, tofu, champinjoner, skivad chili och chiliflingor
Stek de gula russinen med lite olja i ett stekjärn på medelvärme tills dom poppar och får lite färg, blanda ner russinen i den färdiga grytan, servera genast med kokt osaltat Basmatiris och naanbröd
Jag mixade den gula löken med vitlöken, koriandern och den gröna chilin till en blöt pasta som sedan frästes i olja på samma vis som i receptbeskrivningen
Värm oljan i en panna på medelvärme och ha sedan i hackas lök, vitlök och ingefära. Det är en indisk kryddblandning som vanligen består av svartpeppar, kardemumma, gurkmeja, kryddnejlika, kanel, bockhornsklöver, fänkål, senapsfrön, muskot, vitlök, chili och ibland även saffran